Γορτυνια Φωτια / Αγέραστος! Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε φωτό του 20 χρόνια ... - Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της.

Γορτυνια Φωτια / Αγέραστος! Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε φωτό του 20 χρόνια ... - Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της.. Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της. Η φωτιά καίει εκτάσεις στην τοπική κοινότητα τροπαίων.

Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του mega φωτιά υπάρχει και στην αρκαδία, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο χωριό έλαια. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία.

Φωτια Γορτυνια | Star.gr
Φωτια Γορτυνια | Star.gr from scdn.star.gr
Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Η φωτιά από την νεμούτα της ηλείας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πέρασε στη χώρα γορτυνίας και πιθανόν να πάει προς την ελαία. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά.

Φωτιά ξέσπασε στο καστέλι φουρνής λασιθίου στις 11:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Η φωτιά που πέρασε από την ηλεία στη γορτυνία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Μέχρι πριν λίγα λεπτά οι κάτοικοι και οι παραθεριστές πλήρωναν κανονικά εισιτήριο για να μπουν στο φέρι μποτ και να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία. Φωτιά ξέσπασε στο καστέλι φουρνής λασιθίου στις 11:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του mega φωτιά υπάρχει και στην αρκαδία, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο χωριό έλαια. Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό τεστ. Το χωριό χώρα εκκενώθηκε μετά τις αναζωπυρώσεις.

Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία.

Αρκαδία: Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στην Γορτυνία
Αρκαδία: Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στην Γορτυνία from www.voria.gr
Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Η φωτιά καίει εκτάσεις στην τοπική κοινότητα τροπαίων. Απόγνωση στις περιοχές που κάηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του mega φωτιά υπάρχει και στην αρκαδία, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο χωριό έλαια. Η φωτιά από την νεμούτα της ηλείας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πέρασε στη χώρα γορτυνίας και πιθανόν να πάει προς την ελαία. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών.

Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας.

Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών. Απόγνωση στις περιοχές που κάηκαν. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Η φωτιά καίει εκτάσεις στην τοπική κοινότητα τροπαίων. Το χωριό χώρα εκκενώθηκε μετά τις αναζωπυρώσεις. Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό τεστ. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Βασικός στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η. Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και φωτιά κατευθύνεται στη γορτυνία του νομού αρκαδίας, σύμφωνα. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία.

Το χωριό χώρα εκκενώθηκε μετά τις αναζωπυρώσεις. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και φωτιά κατευθύνεται στη γορτυνία του νομού αρκαδίας, σύμφωνα. Βασικός στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά.

Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας-ΣΚΑΪ: Δύο τα μέτωπα -«Μάχη ...
Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας-ΣΚΑΪ: Δύο τα μέτωπα -«Μάχη ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά από την νεμούτα της ηλείας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πέρασε στη χώρα γορτυνίας και πιθανόν να πάει προς την ελαία. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Η φωτιά καίει εκτάσεις στην τοπική κοινότητα τροπαίων. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας. Βασικός στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η. Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα.

Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα.

Φωτιά ξέσπασε στο καστέλι φουρνής λασιθίου στις 11:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με το evima.gr, στο σημείο επιχειρεί η. Το χωριό χώρα εκκενώθηκε μετά τις αναζωπυρώσεις. Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δόθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του mega φωτιά υπάρχει και στην αρκαδία, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο χωριό έλαια. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Η φωτιά από την νεμούτα της ηλείας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πέρασε στη χώρα γορτυνίας και πιθανόν να πάει προς την ελαία.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook